15 Haziran 2010 Salı

Erdemirspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları 1


Erdemirspor'un kapatılma tehlikesi fazlasıyla canımızı sıkmıştı. Korktuğumuz başımıza gelmedi, en azından şimdilik. Böyle bir şeyi düşünmek bile Türk Basketbolu'na, Kdz.Ereğli'ye ve Erdemir camiasına ihanettir. Neyse efendim tekrardan bu konulara girmeyelim, biraz da takım hakkında haberler verelim... Bütçenin tam olarak belli olmamasından dolayı çok dolu bir gündem yok ancak bazı gelişmeler var onları toparlayalım...

Geçen sezonki başarımızda büyük rol oynayan Erkan Veyseloğlu takımda kaldı. İstikrar açısından önemli bir hamle oldu kesinlikle bu... Yeni sezonda da büyük katkılar yapacaktır bize.

İlk transferimiz Mersin BŞB'den Altan Erol oldu. Erkan'ı yedekleyebilecek, rotasyonu genişletebilecek ve yer yer ilk beşte de yer bulabilecek bir oyuncu. Hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz...

Ümit Türkoğlu ise yeni sezonda Türk Telekom forması giyecek. Eski oyuncumuza yeni takımında başarılar...

Geçen sezonu asist kralı olarak tamamlayan Hakan Köseoğlu şu anda serbest. Hakan'ın başta Mersin BŞB olmak üzere BBL'de başka bir takıma gidebileceği konuşuluyor.

Yabancı oyuncular konusunda ise şahsi görüşüm büyük değişiklikler yaşayacağımız. Leon Williams'ın İsrail ekibi Netanya ile sözleşme imzaladığı iddia ediliyor. Sezon sonuna doğru performansı düşen Leon büyük ihtimalle seneye Erdemirspor kadrosunda yer almayacak. Beklentileri karşılayamayan M. Kone ve Alex Gordon'un da takımdan ayrılmaları büyük olasılık.

3 yorum:

  1. Altan Erol yedek bile bekleyecek adam değil aslında, büyük ihtimalle onu garanti oynayacak diye aldılar. Fakat Erkan'ın takımda kalmasıyla benchte oturabilir.

    YanıtlaSil
  2. Ahmet hoca belkide erkanı 3 numara altanı ise 2 numara için düşünüyordur. Sonuçta altan 2 numara oynayabilen bir adam ayrıca funk'ın da kalacağını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Salsaya göre bütçe küçülüyor yazık gerçekten..Yanıbaşımızdaki milyon dolarlar harcayıp TSL çıkarken bizimkilerin hesabına bak!!Zaten İddaa ve yayı geliri hatrı sayılır düzeyde üzerine 1,5 dolar koymak o kadar mı zor?

    YanıtlaSil